Tilbud!
,

Oopsy Bade Termometer Fisk Blå (1 stk)

Original price was: 50 kr..Current price is: 35 kr..

Hold styr på vandtemperaturen med dette søde fiskeformede bade termometer. Sikker badetid for dine børn. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10355400195378700 Kategorier: ,

Der findes intet mere beroligende end at se sit barn lege og have det sjovt i badet. Med Oopsy Bade Termometer Fisk i en fortryllende blå farve kan du nu gøre badeoplevelsen endnu mere magisk og sikker for dit barn.

Dette bade termometer er ikke blot en praktisk gadget til at måle vandtemperaturen, det er også et sjovt legetøj formet som en sød fisk, der straks vil fange dit barns opmærksomhed. Den bløde silikonekonstruktion gør den behagelig at røre ved og sikker at lege med i vandet.

Når dit barn hopper i badekarret eller bruseren, placerer du blot Oopsy Bade Termometer Fisk i vandet og den vil straks begynde at måle temperaturen på en pålidelig måde. Med en let aflæselig skala kan du hurtigt se, om vandet er det perfekte temperatur for dit barns sensitive hud.

Den fiskede form og de livlige blå farver vil skabe en sjov og engagerende atmosfære i badet, hvilket gør det til en leg at vaske og plaske rundt. Dit barn vil se frem til badetiden med spænding og glæde, alt imens du kan have ro i sindet og vide, at vandet er sikkert og behageligt for dem.

Bring lidt sjov og tryghed ind i badet med Oopsy Bade Termometer Fisk i blå. Lad dit barn udforske vandets vidunderlige verden med glæde og leg, mens du sørger for, at de er beskyttet mod for varmt eller koldt vand. Skab magiske øjeblikke i badeværelset med dette charmerende og praktiske bade termometer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oopsy Bade Termometer Fisk Blå (1 stk)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.