Termometer Ø66X100Mm 0-120°. Klasse 2

122 kr.

Få præcis og pålidelig temperaturmåling med vores avancerede termometer. Ideel til professionel og privat brug. Bestil nu for nøjagtige resultater.

Køb her

Varenummer (SKU): 10947302017423742 Kategori:

Dette termometer er den ultimative løsning til at sikre optimal temperaturkontrol i dine varmesystemer. Med et stilfuldt og holdbart design leverer dette termometer præcise målinger fra 0 til 120°C med en imponerende nøjagtighedsklasse 2 (±2°C). Med en galvaniseret stålhus i en diameter på 66mm og en messing følerlomme på 100mm, er dette termometer både robust og pålideligt.

Det smarte design med følerlommen, der vender bagud, gør det nemt at montere dette termometer i dit varmesystem med en rustfri AISI 304 lomme. Du kan være sikker på at opretholde den rette temperatur i dine varmesystemer og undgå unødvendige udsving, der kan påvirke ydeevnen og effektiviteten.

Med Solar Plus termometeret kan du være sikker på at have kontrol over dine varmesystemer og sikre en stabil og pålidelig drift. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller industrien, vil dette termometer hjælpe dig med at optimere din varmeindstilling og sikre, at alt fungerer problemfrit.

Investér i kvalitet og pålidelighed med dette termometer og oplev forskellen det kan gøre i dine varmesystemer. Lad ikke temperaturudfordringer stå i vejen for en effektiv drift – tag kontrol med dette præcise og pålidelige termometer, der er designet til at imødekomme dine behov. Med Solar Plus termometeret er du garanteret en solid og pålidelig løsning, der vil sikre optimal temperaturstyring og effektivitet i dine varmesystemer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Termometer Ø66X100Mm 0-120°. Klasse 2”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.